Legenda bradului de Craciun

Legenda bradului de Craciun
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Legenda bradului de Craciun simbolizeaza multa iubire si bucurie mai ales in randul celor mici.

Asa se face ca, de Craciun orice persoana impodobeste bradul de Craciun pentru a aduce in case multa bucurie si incantare. Cu toate acestea, nu multi cunosc legendele bradului de Craciun.

Legenda bradului de Craciun spune ca de Craciun a fost adus pe lume Iisus Hristos. In acele timpuri era un imparat pe nume Irod care auzind de nasterea Domnului a dat ordin sa fie omorati toti copiii mai mici de doi anisori.

Feciora Maria a luat decizia de a parasi Bethleemul pentru a-si salva copilul. In fuga sa pentru salvarea Domnului aceasta a auzit zgomote de cai. Atunci ea se afla in fata unui stejar pe care l-a rugat sa isi lase crengile in jos, ajutand-o astfel sa scape din calea urmaritorilor. Stejarul nu a vrut sa o ajute pe Fecioara Maria intrucat i-a fost teama sa nu fie taiat de oamenii lui Irod. Atunci ea a fost chemata de un bradut mic care a acoperit-o cu crengutele sale, ferind-o astfel de trupele care aveau ordin sa omoare copilul.

Legenda bradului de Craciun spune ca Fecioara Maria i-a multumit bradului si i-a promis ca nu se va vesteji niciodata, ramanand mereu verde si iubit de copii.

Asa se face ca inca din acele vremuri, bradul de Craciun a fost prezent in casele fiecarui crestin, fiind admirat si apreciat de toti.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Din aceeasi categorie