Ioan Mincu. De la desenul de arhitectura la opera finita

Ioan Mincu. De la desenul de arhitectura la opera finita
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita sa participati sambata, 12 martie 2016, Incepand cu orele 12.00, la conferinta Ioan Mincu. De la desenul de arhitectura la opera finita In expozitia Colectia de Arta Veche Romaneasca. 150 + .

Conferinta va fi sustinuta de arhitectele Andreea Pop si Ioana Petrescu, alaturi de Elena Olariu, sef Sectie Arte Grafice a MNAR. Participarea se face pe baza de programare la telefon 021.314.81.19 sau prin e-mail la programari@art.museum.ro. Se plateste biletul de acces in expozitie (10 lei).

In deschiderea conferintei se va prezenta conceptul editorial care a stat la baza publicarii primului volum din repertoriul desenelor de arhitectura realizate de Ioan Mincu, publicat de Editura Muzeul National de Arta al Romaniei la finalul anului 2015. Intalnirea are loc In expozitia Colectia de Arta Veche Romaneasca. 150 +, deoarece aceasta valorifica ineditul fond artistico-documentar realizat de Alexandru Odobescu si Henri Trenk, dezvaluind si povestea Colectiei de Arta Veche Romaneasca a muzeului. Ulterior conferintei se poate vizita expozitia Colectia de Arta Veche Romaneasca. 150+.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Din aceeasi categorie